A mai világban elengedhetetlen az online jelenlét, a weboldal pedig az online kommunikáció egyik központi eleme. Nem csak bemutathatod cégedet, termékeidet, munkádat, hanem közvetlen kapcsolatot alakíthatsz ki leendõ vásárlóiddal, ügyfeleiddel.

Weboldaladat képzeld el úgy, mint egy bolt kirakatát. Ha a kirakat hiányos, rendezetlen, akkor nem mész be, igaz? Ugyanez a helyzet a weboldalakkal is. Hiába jó a szolgáltatásod vagy terméked, ha a weboldalad nem megelelő, nem ragadja meg a figyelmet, akkor a potenciáls ügyfeleid nem néznek körül.
Ahhoz, hogy a weboldalad közvetítse az üzenetedet, mindenképpen időt kell rá szánnod, hogy átgondold, mit szeretnél elmondani vele.

Megéri ez neked? Igen, mert az online világban ez az első hely, ahol találkoznak veled. Éppen ezért fontos, hogy ne "legyen már valami" alapon csináld meg, mert akkor valóban kidobott pénz lesz.

Egyedi weboldal készítés


Az általunk készített egyedi weboldalak stabilak, gyorsak, kereső és felhasználó barátak. Mivel nem függenek semmilyen tartalomkezelő rendszertől, nem igényelnek állandó biztonsági frissítést, így nem kell attól tartani, hogy egy frissítés alkalmával összeomlik a rendszer. Ezeket az oldalakat egyedi igények szerint készítjük. Minden esetben személyre szabott könnyen kezelhető admin felület tartozik hozzájuk, amelyen keresztül könnyedén tudod szerkeszteni weboldalad tartalmát, új oldalakat létrehozni, meglévőket módosítani, törölni, archiválni, képgalériákat létrehozni, képeket feltölteni, új nyelveket hozzáadni, stb. Az egyedi fejlesztésű honlapokat minden esetben egyedi, responsive design-nal készítjük.

Mobil alkalmazás fejlesztés


Ma már szinte megkerülhetetlenek a különböző mobil alkalmazások, amik az élet számtalan területén lehetnek hasznosak számunkra. Vállaljuk Android, és iOS készülékekre mobil alkalmazások készítését.
Alkalmazásainkat weboldalainkhozhoz, webáruházainkhoz is lehet csatlakoztatni, de igény esetén egy teljesen önálló alkalmazás is készíthető, egyedi feladatra.

A weboldal készítés menete


A tervezés első lépése, hogy meghatározzuk a weboldalad pontos célját (pl. bemutatkozó oldal, blog, webshop, webkatalógus), hogy milyen lehetőségeket biztosítanál az ügyfeleidnek, van-e elképzelésed az oldal felépítéséről és az mennyire egyezik a céljaiddal. Ezek alapján tervezzük meg az oldal funkcióit. Eldöntjük, hogy milyen motorral készüljön a weboldal: egyedi programozással vagy CMS rendszer használatával.
Ennek végére lesz egy vázlatos rendszertervünk, ami neked is és nekünk is nagy segítség lesz a későbbiekben.
Ha új weboldalról van szó, akkor még ebben a szakaszban ki vell választanunk (és lefoglalnunk) a domain nevet és a tárhelyszolgáltatót is.

A második lépés a szerkezet kialakítása. Ekkor határozzuk meg a menüpontokat, aloldalakat és az oldal tényleges felépítését. Más felépítést igényel egy bemutatkozó oldal, mint egy blog vagy webshop. A kialakítás során figyelembe kell vennünk a célközönség szokásait, és weboldalakkal kapcsolatos alapelveket (pl. hogy a fejléc mindig felül van).
Itt még nincs szükségünk a kész szövegekre és a végleges képekre. Ha már megvan, az felgyorsítja a munkát; ha még nincs, akkor meg fogunk kérni, hogy kezdj neki az anyag összeállításának.
A megbeszéltek alapján megtervezzük a weboldalad kinézetét. Ha van már kész arculatod (logó, névjegykártya, stb.), akkor az alapján tervezzük meg az oldalt. Alapelv, hogy a weboldal és az arculat megjelenése egységes legyen. Ha még nincs kész cégarculatod, akkor a színeket, betűtípusokat már az első fázis során el kell döntenünk.
A design véglegesítése után elkezdjük a weboldalt leprogramozni. Ennek során programozzuk a funckiókat, készítjük el a responsive megjelenést és kialakítjuk az adminisztrációs felületet. A fejlesztés alatt is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Ha a weboldal egy része elkészült, jelezzük neked, és a direkt erre a célra létrahozott tesztfelületen te is tudod tesztelni.
Befejező lépésként feltöltjük az oldalra a tartalmat: szövegeket, képeket, bejegyzéseket, stb.
A fejlesztés megkezdésével egyidőben jelszóval védett hozzáférést biztosítunk saját terhelyünkön a már elkészült modulok teszteléséhez.
Észrevételeidet, igényeidet az erre a célra rendszeresített oldalunkon jelentheted be, ahol folyamatosan nyomon kísérheted, hogy állunk az egyes igények fejlesztésével, visszajelzéseket kapsz tőlünk, rendszeres jelentést kérhetsz a munkafolyamat haladásáról.
A weboldal elkészültekor szólunk, és hagyjuk, hogy átnézd, teszteld azt, és ha mindent rendben találtál, akkor a munkát befejezettnek tekintjük.
Ebben a fázisban állítjuk ki és küldjük el neked a számlát, véglegesítjük weboldalad adminisztrációs felületének dokumentációját, és innentől datálódik a garancia kezdete. Vagyis, ha a következő egy évben bármi olyan hiba jelentkezne, amit a programozás és a tesztelések során nem vettünk észre, soron kívül, garanciálisan javítjuk.
Amennyiben weboldalad megkívánja, support szerződést is köthetsz velünk garanciaidőn túli karbantartásokra, órakeretben történő fejlesztésekre, rendszeresen elvégzendő grafikai munkákra, vagy akár külső, tőlünk független rendszerekkel való kapcsolattartásra.